Tutustu uraportaalin sisältöön

Tervetuloa Pro Noste -uraportaaliimme

Pro Noste tarjoaa vinkkejä ja ratkaisuja työhösi, urallesi, työnhakuusi ja hyvinvointiisi – nostetta elämääsi. Tämä Pro Noste -uraportaali tuo ulottuvillesi oman valmentajan sekä tietoa, videoita, webinaareja ja ryhmävalmennusta. Tutustu uraportaaliin ja ota hyöty irti nosteesta. Portaalin sisällöstä ja palveluista vastaa yhteistyökumppanimme UP Partners. » Coaching på svenska

Käytä henkilökohtaista valmentajaa

Käytössäsi on oma Pro Noste -valmentaja: keskustele luottamuksellisesti työhösi, uraasi, työnhakuusi ja hyvinvointiisi liittyvistä asioista. Saat vinkkejä ja konkreettisia neuvoja. Valitse aika ja valmentaja soittaa sinulle. Valmennus hoituu puhelimitse tai ääni-/videopuheluna.

Hyödynnä laaja tieto- ja videokirjasto

Uraportaalissa on laajasti tietoa ja videoita vapaasti hyödynnettävissäsi 24/7 – silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kirjasto antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Käytä hyödyksesi!

Osallistu webinaariin

Pro Noste tarjoaa osallistumismahdollisuuden webinaareihin, jotka vapauttavat piilevän potentiaalisi käyttöösi. Aiheita on monia – valitse omasi uraportaalissa ja ilmoittaudu mukaan. Lisäksi voit katsoa jo pidettyjen webinaarien tallenteita.

Ota interaktiiviset työkalut käyttöösi!

Pro Noste tarjoaa interaktiivisia työkaluja esimerkiksi osaamisen tunnistamiseen ja hyvinvointisi lisäämiseen. Ne johdattavat sinut tunnistamaan voimavarasi ja mahdollisuutesi.