UUTTA! Kysy työllisyyspalvelun chatistä ja puhelinneuvonnasta 040 220 6769 (arkisin 10-12) vinkit työnhakuun, koulutukseen, ja hyvinvointiin.

Katso myös uudet verkkokurssit luottamushenkilöille

Tutustu uraportaalin sisältöön

Tervetuloa Teollisuusliiton uraportaaliin! Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen avun työllistymisesi tueksi. Tuskailetko työhakemuksesi kanssa tai pohdit mahdollisesti uutta suuntaa työelämässäsi? Portaalista saat apua näihin asioihin. Kaikki palvelut ovat sinulle maksuttomia. Käytä tilaisuus hyödyksesi!
Coaching på svenska | Konsultatsioon eesti keeles | Коучинг по-русском
Tule mukaan Teollisuusliiton duunivalmennuswebinaariin: Duunivamennuksesta apua työllistymiseen 18.5. klo 18-19

Varaa aika omavalmentajalle

Keskustele luottamuksellisesti omavalmentajasi kanssa työhösi, uraasi, työnhakuusi ja hyvinvointiisi liittyvistä asioista. Yhdessä vaihtoehdot kirkastuvat ja hahmotat helpommin mikä on sinulle paras seuraava askel eteenpäin. Valmennamme sinua missä vain oletkin puhelimen tai videopuhelun välityksellä.

Katsele vinkkejä videolta, kun sinulle sopii

Portaalissa on laaja skaala videoita, joihin on kiteytetty vastauksia valmennettaviemme yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Videot voit katsoa puhelimesta, tabletilta tai tietokoneeltasi 24/7, kun sinulle parhaiten sopii. Työelämän "Netflix" palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Käytä hyödyksesi!

Koe webinaarit kotisohvallasi

Webinaarit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä omalla kotisohvallasi. Webinaari tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden esittää kouluttajalle chatin kautta kysymyksiä. Aiheita on kymmeniä vuosittain – kirjaudu portaaliin ja ilmoittaudu ajoissa mukaan! Lisäksi voit katsoa jo pidettyjen webinaarien tallenteita.

Opi uutta verkkokursseilla

Verkkokurssit ovat muutaman viikon mittaisia opiskelujaksoja, joissa on selkeät oppimistavoitteet. Osa kursseista pyörii non-stop eli voit aloittaa opiskelun heti. Toiset kurssit puolestaan alkavat tiettynä päivänä ja tarjoavat sinulle vertaistukea muilta osallistujilta ja valmentajalta. Tutustu kurssivalikoimaan, vahvista osaamistasi ja houkuttelevuuttasi työmarkkinoilla.

Kysy chatissä, me vastaamme!

Chatin kautta voit helpoiten laittaa kysymyksen jos sinulla on tilanne päällä työelämässä (työnhaku tai tiukka neuvottelutilanne omalla työpaikalla). Chatin kautta tavoitat valmentajan nopeiten. Kun chatissä ei ole päivystäjää, voit jättää sitä kautta yhteystietosi. Olemme yhteydessä heti seuraavana arkipäivänä ja etsimme ratkaisua kysymykseesi!

Tule mukaan suljettuun Facebook-ryhmään

Vinkit työelämään voit poimia myös liiton omasta työelämän vinkit tarjoavasta Facebook-ryhmästä. Liity mukaan ryhmään, niin saat omaan uutisvirtaasi ryhmän päivitykset. Viikottainen valmentajan vetämä Facebook-live nostaa esille tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja, joihin voit ottaa kantaa.