Tutustu uraportaalin sisältöön

Jäsenetusi

Tervetuloa käyttämään jäsenetuasi, Suomen johtavan virtuaalivalmennusyrityksen tarjoamaa työelämävalmennusta. Loimu ry tarjoaa sinulle oman uraportaalin, josta löydät eväitä osaamisen kehittämiseen, työpaikan vaihtoon ja työhyvinvointiin.

Katsele vinkkejä videolta, kun sinulle sopii

Portaalissa on laaja skaala videoita, joihin on kiteytetty vastauksia valmennettaviemme yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Videot voit katsoa puhelimesta, tabletilta tai tietokoneeltasi 24/7, kun sinulle parhaiten sopii. Työelämän "Netflix" palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Käytä hyödyksesi!

Koe webinaarit kotisohvallasi

Webinaarit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä omalla kotisohvallasi. Webinaari tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden esittää kouluttajalle chatin kautta kysymyksiä. Aiheita on kymmeniä vuosittain – kirjaudu portaaliin ja ilmoittaudu ajoissa mukaan! Lisäksi voit katsoa jo pidettyjen webinaarien tallenteita.

Ota interaktiiviset työkalut käyttöösi!

Hyödynnä digitaalisia työkaluja esimerkiksi osaamisesi tunnistamiseen ja hyvinvointisi lisäämiseen. Ne johdattavat sinut tunnistamaan voimavarasi ja mahdollisuutesi.